Löparresa med CroRunning 2019

Söker du en ny upplevelse i löparskor där du som äventyrslysten är redo för att ta dig fram i en storslagen natur med fantastiska vyer.
Häng med på ett häftigt äventyr i High Tatras bergen, vi anordnar en träningsresa med lokala guider som har en stor passion för trailrunning och äventyr i bergen, något vi vill få dela med oss av och sprida vidare.

Löparresorna riktar sig till alla nivåer av löpare som vill få ut något extra av sin semester. Träningsresorna är alltid i mindre grupper då vi värdesätter den personliga coachningen och den familjära gemenskapen. Du kommer bli coachad av ledare som har egen elitbakgrund och lång erfarenhet av att träna motionärer.

Till skillnad från många löparresor sätter vi också stort fokus på kulturella upplevelser. Vi har alltid lokala ledare på plats som förutom god kännedom om stigarna och naturen också är insatta i kulturen på platsen. När du åker hem efter avslutad resa kommer du att vara en lite bättre löpare, full av nya erfarenheter och inspiration. Du kommer ha nya träffat vänner och vara fulladdad med motivation till din fortsatta löpning.

13701157_1388715237835286_4426220581744328150_o.jpg

Trail camp high tatras + TRAIL ADVENTURE SLOVAKIA

Under denna äventyrsfulla löparresa så kommer vi att upptäcka det bästa av High Tatras. Vi tar oss fram till glaciärsjöar och vattenfall och kommer även att göra toppturer. Utöver turerna så kommer du även under traillägret ha möjlighet att träna upp din egna löpteknik, lyssna på inspirerande föreläsningar, samt att lära dig mer inom styrketräning för löpare. På dagarna så kommer du dessutom att ha chans att njuta på hotellets egen SPA-avdelning och påbörja varje morgon med yoga nere vid sjön med utbildad instruktör. Förutom träning kommer du även få chansen att upptäcka Slovakiens kultur där vi bland annat äter middag på en typisk slovakisk restaurang.

Läs mera + Boka resa för 2019 →

Vad tycker våra medresenärer om resorna?

Resorna med CroRunning är välplanerade. Ett digert träningsprogram som växlas med lite mer lättsamma, sociala aktiviteter och det gör att man först efteråt inser exakt hur många pass som avverkades och slås därefter av hur lätt allt kändes. Allt detta tack vare Katarina med hennes team samt medresenärer som under mina tre resor undantagslöst och efter egen förmåga deltagit både under aktiviteterna och i det minst lika viktiga sociala samspelet.
— Niklas Månsson
Personlig guidning och duktiga omtänksamma ledare som visar en otrolig nyfikenhet på dig och din löpning och att just du känner dig välkommen. Landet med de otroligt vackra vyerna, soliga dagar som bjuder på en klar och frisk luft. - Yoga och friskvård för kroppen, mat med alternativ till vegetariskt eller kött, garanterat proppmätt varje dag.
Alla borde åka iväg och uppleva en sådan resa någon gång i sitt liv.
— Erik Marklund
Resan till High Tatras med CroRunning är en av mina finaste löpupplevelser. Nya vänner, fantastisk löpning, glädje, värme, lycka och utmärkt ledarskap av Kat och Ondrej.
— Peter Peldan
Resor med Crorunning kan jag varmt rekommendera till alla er som älskar trail-löpning. Det blir nu min femte resa med Crorunning och jag har alltid känt mig hjärtligt välkommen. Resan till Tatras är bara härlig. Det finns de allra finaste och mestadels löpbara stigarna med helt fantastiska vyer. Alla ledarna är kunniga och hjälper en att utmana sig själv efter sin egna förmåga och dagsform. Sen så bjuder resan naturligtvis också på supertrevligt sällskap, skratt och glädje.

Ett “Happyland” helt enkelt!
— Anja Rubach