Lär känna oss.

Inför varje läger väljer vi med stor omsorg ut duktiga elitidrottare och coaching-proffs med en stor passion för löpning och att coacha andra. På samtliga läger kommer det att finnas en huvudledare som också åtföljs av andra erfarna ledare. Huvudledaren för samtliga resor är Katarina Lovrantova som har en lång bakgrund som elitlöpare. Idag så tävlar hon för Salomon och har flertals meriter och starka prestationer bakom sig i sträckor allt från 1500 m till ultra-marathon.

Löpning är en livsstil som jag alltid kommer att älska. Med hjälp av min erfarenhet och mina kunskaper så hoppas jag att få inspirera andra till att utveckla sig själva som löpare.
— Katarina Lovrantova

KATARINA LOVRANTOVA (HUVUDLEDARE)

Katarina kommer från Slovakien och är utbildad personlig tränare, yoga instruktör och lifestyle fitness coach. Hon är en erkänd löpare i Slovakien där hon har vunnit många stora lopp och har tävlat på internationell nivå på medeldistans i löpning där hon bland annat deltagit på VM. Katarina har också en elitbakgrund inom triathlon där hon bland annat deltagit på VM. Katarina tävlar idag mest i trail där hon också representerar Salomon Trail Team och har vunnit flera stora traillopp i Europa.  Nyligen så har Katarina varit med och tävlat samt vunnit Red Bull - Wings For Life World Run och även kommit två i en av världens tuffaste vertikaler (Redbull 400) Katarina har en lång erfarenhet av att arrangera resor och har jobbat som reseledare i Kroatien i över tio års tid. Hon har själv bott i alla de länder som resorna går till och pratar tio olika språk. 

 

ONDREJ DURJAK
(LEDARE)

Ondrej kommer från Slovakien och har varit aktiv som idrottare de senaste 20 åren. Idag är han medlem i Salomon Team men har under sin karriär provat en mängd olika idrotter. Några exempel är stavhopp (deltog i ungdoms-VM), spjut, längdhopp, 400 m häck och 3000 m hinder. Han är en sann idrottslig multitalang. Det viktigaste för honom är dock att bara njuta av löpningen och andra idrotter. Ondrej är vår stora "kunskapskälla" på lägret, då han innehar både en masterexamen i idrottscoaching och -utveckling och en doktorsexamen i idrottsvetenskap.

 

LARS KOLMODIN
(LEDARE)

Idrott har alltid varit en viktig del för Lars som genom åren har tränat på en hög nivå i flera olika sporter och däribland amerikansk fotboll. Friidrott var något som han började med först på senare tid och till en början så var det störst fokus på sprint där han bland annat har ett DM-silver. Det senaste året så har han däremot upptäckt trail-löpning och att springa långt. Förra sommaren sprang han bland annat CCC som är ett av loppen under den prestigefyllda UTMB (Ultra-Trail Du Mont Blanc) veckan i Chamonix, 102km och 6100höjdmeter som man springer i ett svep.

”Det är väldigt kul att få jobba med en inspirerande grupp och att få träffa likasinnande.  Jag ser framemot att sprida och lära ut löpning samt att ha väldigt roligt.”

ANDREAS LÖFSTRAND
(LEDARE OCH Sociala medier)

Andreas är ultralöparen och äventyraren som har ett starkt intresse av att kombinera fotografi och löpning, Han kommer i år att följa med som fotograf och dokumentera resan samt se till att ni får med er resan hem i bagaget i form av bilder och videodokumentation.

Andreas är löpcoach i Runacademy och har under det senaste året gått fram i sin utveckling som bergslöpare, Sommaren 2016 var även han iväg till Chamonix tillsammans med Lars och sprang CCC.


”Jag ser verkligen fram emot att få åvervända för mitt fjärde år i Slovakien tillsammans med Crorunning, Man kommer alltid hem med ett leende med mersmak för att få återvända och träffa likasinnade på nytt.”