Vad tycker våra medresenärer om resorna?

“Resorna med CroRunning är välplanerade. Ett digert träningsprogram som växlas med lite mer lättsamma, sociala aktiviteter och det gör att man först efteråt inser exakt hur många pass som avverkades och slås därefter av hur lätt allt kändes. Allt detta tack vare Katarina med hennes team samt medresenärer som under mina tre resor undantagslöst och efter egen förmåga deltagit både under aktiviteterna och i det minst lika viktiga sociala samspelet.

— Niklas Månsson

“Personlig guidning och duktiga omtänksamma ledare som visar en otrolig nyfikenhet på dig och din löpning och att just du känner dig välkommen. Landet med de otroligt vackra vyerna, soliga dagar som bjuder på en klar och frisk luft. - Yoga och friskvård för kroppen, mat med alternativ till vegetariskt eller kött, garanterat proppmätt varje dag.
Alla borde åka iväg och uppleva en sådan resa någon gång i sitt liv.

— Erik Marklund

“Resan till High Tatras med CroRunning är en av mina finaste löpupplevelser. Nya vänner, fantastisk löpning, glädje, värme, lycka och utmärkt ledarskap av Kat och Ondrej.

— Peter Peldan

“Resor med Crorunning kan jag varmt rekommendera till alla er som älskar trail-löpning. Det blir nu min femte resa med Crorunning och jag har alltid känt mig hjärtligt välkommen. Resan till Tatras är bara härlig. Det finns de allra finaste och mestadels löpbara stigarna med helt fantastiska vyer. Alla ledarna är kunniga och hjälper en att utmana sig själv efter sin egna förmåga och dagsform. Sen så bjuder resan naturligtvis också på supertrevligt sällskap, skratt och glädje.

Ett “Happyland” helt enkelt!

— Anja Rubach