Trail Adventure Slovakia. 14.6-21.6

UPPTÄCK SLOVAKIENS STORSLAGNA NATURRESERVAT

Några timmars besök i nationalparken "Slovak paradise" kommer att fylla på din inre kraft till sitt max. Smala klyftor i bergen, olika djur och växter, rika landformationer -  allt med en sensationell estetisk naturupplevelse. Bergstopparna är inte extremt höga här men löpningen i området upplevs som ett storslaget äventyr. Att korsa ravinerna är som en hinderbana full av metallstegar, häng-broar och kedjor. Det är en mycket spännande och beroendeframkallande upplevelse!

MEDFÖLJANDE LEDARE

Huvudledare: Katarina Lovrantova
Ledare: Tomas Szabo
Ledare: Lars Kolmodin
Ledare + Dokumentation: Andreas Löfstrand

VEM KAN FÖLJA MED

Alla är välkomna att följa med men det är till en fördel om du har en viss löparvana till grund och kan springa en mil utan några problem. Det kommer att bli långa och aktivt krävande dagar så det är bra att du är förberedd på det som väntar. (Observera att detta är ett tillägg man endast kan boka om man väljer att följa med på Trail Camp High Tatras.

BOENDE

Vi kommer lägret att bo på olika platser och förflytta oss till nya utgångspunkter för att få ut så mycket som möjligt av den storslagna naturen som Slovakien har att erbjuda. 

PRIS

Pris : 12600 :- (med flyg) eller 10400 :- (utan flyg)
Kostnad från och med Februari : 13500 :- (med flyg) eller 10900 :- utan flyg

(Tillägg) Enkelrumstillägg: +680 :-
(Tillägg): +650 :-
(Tillägg) Enkelrum: 680 :-

FÖLJANDE INGÅR

* 7 nätter i hotell / stuga
* Frukostbuffé
* En gemensam grillmiddag
* Guidning i 3st nationalparker
* Morgonyoga
* Transfer till flygplats

Obs. Antalet platser till Trail Adventure Slovakia är begränsat till en grupp om 10 personer utöver ledare.


RESEBESKRIVNING

18.6 / ankomst till det slovakiska paradiset + barbeque

Idag så går transfern från Štrbské Pleso till det fantastiska naturreservatet ”Slovak paradise”
Väl framme så avnjuter vi en gemensam barbeque med lokal dryck och avnjuter sällskapet av den lilla grupp som har valt att fortsätta på förlängningen innan vi lägger oss i god förberedelse för fantastiska dagar i storslagen natur som väntar.

19.6 / en dag i det Slovakiska paradiset

En halvdagstur på 10-15 km i det Slovakiska paradisets nationalpark som bjuder på en natur full av raviner, små broar, bergsbestigningar och stegar som leder vägen framåt.

På eftermiddagen så hittar vi på en gemensam aktivitet som vi kommer fram till gemensamt bland ett antalet alternativ innan vi åker vidare till nästa boende där vi kommer att stanna två nätter och uppleva vad som för många anses som förlängningens höjdpunkt. “Path of the Hero“

20.6 / BLI hjälte för en dag / path of the hero

Upptäck Låga Tatras skönhet.
För den här dagen har vi förberett vårat allra populäraste och mest spektakulära äventyr som visar låga tatras skönhet ute i nationalparken Vel’ká Fatra.

Hjältens väg / Path of the hero som har en historisk betydelse från det Slovakiska nationella uppvaknandet. Leden är 45 km lång och innehåller ett antal om 2200m höjdmeter. Om du har aldrig sprungit en så lång sträcka förut och känner att det är lite för långt så har vi förberett en lika vacker, fast kortare version på 25km.

21.6 / Banska Bystrica

Vi tar oss vidare till staden Banska Bystrica och för ett besök av Katarinas och Ondrejs hemstad.
Väl framme så avnjuter vi en god gemensam middag tillsammans, pratar igenom resan och dess höjdpunkter innan transfer tar oss vidare till flygplatsen under senare delen av eftermiddagen.

KARTA / HÄR UTGÅR VI IFRÅN VARJE DAG UNDER LÄGRET.

 

BILDER FRÅN TIDIGARE ÅR MED TRAIL ADVENTURE SLOVAKIA

2015

2016