VILLKOR OCH AVTAL.

Dessa allmänna villkor gäller när du bokar din resa med CroRunning.


1. Din bokning

Bokningen till oss är bindande och inom 60 dagar innan avresan gör vi ingen återbetalning ifall du får förhinder. När du har gjort en bokning kommer du att få en bokningsbekräftelse till din emailadress som du uppgav. Om du inte fått mejlet kolla din skräppost annars återkom till oss. Obs! Vid utebliven betalning blir kunden återbetalningsskyldig.

2. Reseförsäkring och avbeställningsskydd.

Vi rekommenderar alltid våra resenärer att på egen hand teckna lämplig reseförsäkring och avbeställningsskydd inför den aktiva resan med oss.

3. Betalningar

Efter att sista anmälningsdagen har gått ut kommer du att få en faktura skickad till din email  samt med mer information om lägret. Betalningen ska göras senast 30 dagar innan avresan gällande resan till Slovakia och senast 20 dagar innan gällande resan till Alps. Om du inte gör din betalning i tid utan att meddela oss förutsätter vi att du har valt att avboka ditt deltagande. Vid avbokning av resan gäller våra avbokningsregler.

4. Avbokningsregler

Om du vill avbryta en bekräftad bokning  måste du meddela oss så fort som möjligt.
Följande gäller:
– Om avbokning sker 60 dagar eller mer före avresa får du tillbaka din betalning. Har du bokat med flygbiljett står du dock för kostnaden för flygbiljetten.
– Om avbokning sker 60-30 dagar  före avresa får du tillbaka 50% av din betalning vid uppvisande av läkarintyg. Har du bokat med flygbiljett står du dock för kostnaden för flygbiljetten.
– 0-30 dagar innan avresa sker ingen återbetalning pga skador eller sjukdom. Kostnaden för flygbiljetter är inget som vi kan återbetala.
OBS: För resor med flyg kan vi inte betala tillbaka kostnaden för flygbiljetten.

5. Speciella önskemål

Om du har några speciella önskemål (t.ex. kostbehov, barnsängar eller rumsplats), vänligen meddela oss vid bokningen. Vi kommer att försöka uppfylla dem i bästa mån, men vi kan inte garantera att de kommer att fullgöras. Du kommer att få i din faktura eller i en annan dokumentation att en särskild begäran har noterats. Inte först du har fått en bekräftelse på att ditt speciella önskemål har noterats kan du vara garanterad på att det speciella önskemålet kommer att uppfyllas.
Om du eller någon i ditt sällskap har ett medicinskt problem eller funktionshinder som kan påverka din bokning, vänligen meddela oss innan du gör din bokning så att vi kan ge råd om lämpligheten för de valda arrangemangen. Under alla omständigheter måste du ge alla detaljer skriftligen vid bokningstillfället.

6. Inställd resa.

Om CroRunning tvingas ställa in din resa kommer du att få tillbaka hela din betalning. Du kommer att få ett meddelande om detta tillsammans med full kompensation. CroRunning kan dock inte ansvara för betalning av flygbiljetten.

7. Omständigheter utöver vår kontroll.

CroRunning kan inte kompensera din resa om den blir inställd på grund av omständigheter som vi inte kan kontrollera, trots att vi har gjort allt vi kan för att förhindra detta. Det kan var krig eller krigshot, kravaller, inbördesuppror, terroristdåd, industriell korruption, naturkatastrof, väder, brand, inställd flygresa eller liknande.

8. Företagsinformation

CroRunning. Radvanska 11, 97405 Banska Bystrica, Slovakia, Registration Number 45870004